Gegevens verwijderen
Op deze pagina lees je hoe je je gegevens (deels of volledig) kunt laten verwijderen.
1) Deel van je gegevens verwijderen
Na inloggen kun je zonder accountverwijdering onderdelen verwijderen, zoals voorkeuren, historie en integraties.
2) Volledig account verwijderen
Wil je alles verwijderen, dan kun je je account definitief verwijderen via de speciale pagina.
Hulp nodig?
Kun je niet inloggen, stuur dan een verzoek naar [email protected] met het e-mailadres van je account.